Prieš kurį laiką buvo spėliojama ar kitais metais vis dar vyks E3 paroda. Pasirodo kad vyks – „Entertainment Software Association“ (ESA) pranešė naujas parodos detales. Ji bus mažesnė bei uždaresnė nei šiemet, ir vadinsis „E3 Media and Bussiness Summit“.

Paroda vyks Kalifornijos mieste Santa Monika, o E3 laikas bus nukeliamas į vasaros vidurį – į liepos 11-13 dienas. Organizatoriai ruošiasi parduoti apie 1500 kvadratinių metrų parodos erdvės.

Jokios informacijos apie išankstines E3 konferencijas, rengiamas Nintendo, Microsoft ir Sony kompanijų nebuvo pranešta, tačiau tradicijos turėtų išlikti – visgi šias išankstines konferencijas didžiosios kompanijos rengia nepriklausomai nuo E3 organizatorių.

Parodų erdvių dydžiai nebebus tokie gigantiški, palyginus su ankstesnėmis parodomis, jie bus apriboti nuo 10 iki 40 kvadratinių metrų. Taip pat į parodą bus galima pakliūti tik su išskirtiniais pakvietimais. Atrodo, kad paroda tikrai taps uždaresnė – įdomu tik ar tai pasiteisins? Galbūt visas tas parodos „paslaptingumas“ neprieinamas plačiajai visuomenei, tik pakels jos vertę, ir visi graibstyte graibstys kiekviena informacijos trupinėlį.

Užsakymai parodos erdvei prasidės trisdešimties dienų laikotarpyje.