Xbox 360 yra parduodamas vos nuo šio vidurnakčio, o amerikiečiai atrodo jau išėjo iš proto dėl jo. Jie ne tik buriuojasi prie parduotuvių vidurnaktį, bet noriai bando ir kitą variantą.

Kaip praneša tinklalapis GameSpot, vienas vyras įsiveržė į EB (Electronics Boutique) parduotuvę Stafordo mieste Virginijoje ir pagrąsinęs pardavėjui ginklu, paėmė dvi Xbox 360 pakuotes ir pabėgo.

Tačiau atrodo išbandyti šios konsolės jis taip ir nespėjo, nes pardavėjai iškart iškvietė policiją, kuri sulaikė užpuoliką už kelių kvartalų.

Tačiau praėjusią naktį šis incidentas tikrai nebuvo vienintelis. Pensilvanijos valstijoje prie Wal-Mart tinklo valdomos parduotuvės, eilė pradėjo rikiuotis dar 4 valandą, o jau 11 valandą vakaro, kai kurie nekantriausi pirkėjai pakėlė tiukšmą ir susimušė.

Po kelių minučių atskubėjusi policija išskyrė juos ir paleido. Tačiau prieš tai jie turėjo pasižadėti visą likusį vakarą elgtis ramiai.

Dabar belieka laukti tik Xbox 360 pasirodymo Europoje. Žinoma tikėtis kažko panašaus būtų kiek naivu, bet palapinę ruošti prie artimiausios parduotuvės galite jau pradėti.