Sony Online Entertainment Inc.(SOE), pasaulinio stambaus masto lyderio žaidimuose tinkle (multiplayer), legendinio britų aktoriaus Christopher Lee ir holivudo žvaigždės Heather Graham buvo dedamas skirtingas charakteris ir balsas į pagrindinius charakterius EverQuest’e II.

Lee ir Graham įvedė savo aukšto profilio vaidinimo talentus šitam revoliuciniui projektui kurio apimti siekė daugiau nei 130 valandų skaitymo dialogu, atitikmuo daugiau nei 65 bruožu filmai vertė pasitenkinti.

„Balso pabaigos komponentas EverQuest’o II yra milžiniškas projektas kuris beveik įgivendintas ateičiai MMO žaidimuose,“ sake John Smedlay, presidentas, Sony Online Entertaiment. „Cristopher Lee yra simbolis pramogų pramonėje, gali būti dalis iš nuostabiausio fantazijos ir mokslo grožines balsavimo praeityje, ir jis turi tikrai išvesti Lucan D“Lere i gyvenimą.


Heather Graham gali įgivendinti dvasią fantazijos, duodamas dyvenimą Antonia Bayle`ei tai sulieta linija tarp didelės bombos holivudo filmuose ir saveikaujančios žadimuose. Mr. Lee yra legenda pramogų versle, turinti rodytus daugiau nei 250 filmu, įskaitant nesenus atminamus Zvaigzdziu karai epizodas II: Klonu ataka ir Ziedu valdovas.

Everqus`ete II Mr. Lee parūpbs balso pabaiga charekteriui Lucan D’Lere, 1000 metu viešpatavimas blogio miesto Freeport. Dabartiniame balso pabaigos sesijoje, Mr. Lee aprašė charakterio Lucan D’Lero: „Jis yra perkrautas, jis tyronas, jis yra diktatorius, ir jis nemirtingas. Everquesto II žaidejai gali žiureti į priekį daugiau nei 4 valandas dialogo iš Mr. Lee ir pabaigoje žaidimo kada jis yra išlaisvinamas.Ms. Graham turi rodytus daugiau nei 40 filmu, įskaitant didžiausius hitus Austin Power: Šnipas kuris mane suviliojo, Iš pragaro, ir Boggie nights.

Ms. Graham pasirūpino balsu Anatonios Bayles, Karalienes Qeynos ir lyderio galios gėrio Everqueste II. Balso pabaigoje sesija los andzele , Ms. Graham komentavo: „Kas yra nuostabaus everqueste II?Yra saveikaujantis patyrimo kur yra herojus tavo personaliniam nuotykiui.“ Ms. Grahamo charakteris pristato apytikriai 300 liniju dialogo Everqueste II.

Įpatybes daugiau nei 70.000 linijų dialogo plitimas skersai daugiau 1.7000 balso aktorių, Everquesto II yra nustatyta naujas stadartinis panardinimas MOO Žanre. Nauji prašymai yra įdėti i žaidimą po paleidimo, bibliotekos tęsinys auga, žaidimas nustato eisena ateičiai MOO žaidimui. Everquestas II yra planuotas vienalaikis paleidimas šiaures amerikoje ir europoje veliau kitose žemynose