Ajajojajai! Nesulaukėm tokios daugybės Banų kujų—plaktukų, kiek jų reiktų, kad visus apdalint šauktukais, bet… Dalyvių turėjom trigubai daugiau nei nugalėtojų, tai skaitau neblogai. Po ilgų svarstymų, ginčų ir dvejonių, games.lt administracija į savo testinės ginkluotės sąrašus įtraukia tris naujus modelius. Visi jie bus testuojami, o pats patikimiausias ir veikiantis be trikdžių kūjis, pateks į serijinę gamybą. Kūjų autoriai žinoma apdovanojami epiniais marškinėliais ir amžina games.lt žmonių pagarba. Štai jie:

nnerijuss

Į testinę būseną pateko ne dėl smurtinio elemento, bet už viziją. Viziją turėjo games.lt administracijos kolegija, kuri įtikėjo, kad už gerą darbą, visi anksčiau ar vėliau gausime po kilograminę aukso grandinę.

RiMwE
Tokius kūjus gavome du. Po ilgų dvejonių išsirinkome šį, tiek dėl gražesnio išpildymo, tiek dėl dailesnės foto kompozicijos.

Rituania
Ooooooookeeeyyy…. Kas čia?

Dieviškas įnagis, nes ne žmogaus jėgoms tokį pakelti, aprūpintas prakaitui atsparia rankena ir dviem smūgį švelninančiais kiaušinizatoriais. Mums labai patiko pridedamas „dismemberment kit“ ir fone esantis vežimas. Tikimės jis įeina į komplektą ir yra skirtas procese išsibarsčiūsių galūnių transportavimui.

Tiek žinių iš žaibuotojo fronto. Su nugalėtojais susisieksime PM, visiems ačiū už dalyvavimą. Sekantys eilėje, keistas bangas pasigavę, karibų jūros piratai. Turim pora epiškų proporcijų prizų, kuriuos pralošime konkurse. Komentaruose galite trumpai brūkštelti, kokio tipo konkurso norėtumėt (na klausimų/atsakymų, foto, paišymo, karpymo, rašymo etc?).