Kalbos apie „Saints Row“ tęsinį prasidėjo kone iškart po antrosios dalies išleidimo 2008 metais. Vakar kompanija „THQ“ oficialiai anonsavo trečiąją dalį, pavadinimu „Saints Row: The Third“. Žaidimą kuria ankstesnių dalių kūrėjai „Volition“ ir jis bus išleistas ameniniams kompiuteriams bei X360 ir PS3 konsolėms.

Naujasis serijos žaidimas tęs ankstesnę istoriją. Praėjo keleri metai nuo tos dienos, kai gaujos Third Street Saints nariai ėmė kontroliuoti Stillwater miestą. Dabar gauja pavirto į žinomą ir gerbiamą organizaciją. Jie sukūrė savą prekės ženklą, Saints, kuriuo puošiasi įvairios prekės: sportiniai bateliai, apranga, energetiniai gėrimai… Tada visame pasaulyje žinoma kriminalinė organizacija The Syndicate atvyko į Stillwater miestą ir pareiškė savo teises jį valdyti. Third Street Saints nusprendė nesilenkti naujiems šeimininkams ir su jais kovoti už savo miestą iki galo.

Šiuo metu daugiau nėra žinoma. Žadama kad jau netrukus bus paskelbta daugiau naujos informacijos. Taip pat ir pirmieji paveikslėliai.

„Saints Row: The Third“ tikimasi išleisti šių metų pabaigoje.