„UTV Ignition“ paskelbė, kad biblijinėmis istorijomis paremtas, fantastinis nuotykių žaidimas „El Shaddai: Ascension of the Metatron“ bus išleistas ir Europoje.

Žaidimas įkvėptas Senojo Testamento pasakos apie Enochą ir jo rolę kare tarp Rojaus ir iš jo ištremtų angelų. Jei netyčia neteko skaityti Šventojo Rašto priminsiu, kad Enochas yra Kaino sūnus ir Nojaus prosenelis.

„El Shaddai“ (beje, verčiant iš Hebrajų kalbos „Viešpats visagalis“) kūrimui vadovauja Sawaki Takeyasu (dirbęs su tokiais žaidimais kaip „Okami“, „Fatal Frame IV“, „Devil May Cry“) ir Masato Kimura („Viewtiful Joe 2“, „Okami“, „Super Mario Galaxy“).

„UTV Ignition“ atstovai tikina, kad žaidimo kūrimo eigoje, dailininkams ir dizaineriams buvo suteikta visiška laisvė, kurios dėka gimė gilus, įtraukiantis ir unikalus žaidimas. Tai patvirtina ir pirmieji žaidimo kadrai, leidžiantis spėti, kad „El Shaddai: Ascension of the Metatron“ taikysis į „meninių žaidimų“ kategoriją.

Kad gavę laisvę Japonai sukuria tikrai iš koto verčiančių projektų galėjom įsitikinti jau ne kartą. Ar mus sužavės Enocho nuotykiai sužinosime jau 2011–aisiais. Japonijoje žaidimas jau išleistas.

Dar daugiau naujienų iš E3!