Turbūt per porą ateinančių metų bus sunku vaidinti piktadario personažą. Pridėkime, jog būsi pastoviai sulyginamas su Heath Ledger‘io Jocker. Kol jo vaidyba mūsų smegenyse, visi, kiti „blogiukai“ atrodys nepilnaverčiai. O kada manote pamiršti tokį gera vaidinimą?

Joseph Gordon-Levitt filme „G.I.Joe“ vaidins piktadarį Cobra Commander, o filmo prodiuseris Lorenzo di Bonaventura nerūpestingai lygina Commander su Jocker, dėl jokios priežasties. Interviu su MTV naujienomis, prodiuseris sakė „Manau, kad tai įdomu, jog Jocker filme „The Dark Kight“ niekada nepasakydavo tikros istorijos apie savo praeitį, todėl niekas nežino kokia ji, na, o mūsu filme istorija apie Cobra Commander atsiskleidžia“.

Cobra Commander buvo įvairaus būdo: mįslingo televizijos laidose, rimto šunsnukio komiksuose ir galiausiai blogiausias iš blogiausių jo kartos piktadarių pasirodys filme.
„Kaip jūs matote, personažas buvo susimaišęs“, sakė Bonaventura ir šį kartą Cobra Commander balsas bus žymiai šiurpesnis. „Aš ištikrųju manau, jog balsas laidoje buvo silpnas…Aš esu tikras, jog būsiu užmuštas už šią kritiką, nežinau, bet balsas išties atrodė kvailokai. Viliuosi mūsų Kobros balsas bus žymiai grėsmingesnis“

Kadangi Jocker sumušo savo vaidyba naujus rekordus, blogesnį piktadarį nebesuvaidinsi. Gordon-Levitt gali net nebandyt prilygti Jocker, o galbūt vis dėl to jam pavyks pralenkti kitus bloguosius…