Triuškinantys „Kodo: lobiai. Paslapčių knygos“ rezultatai Amerikoje dar labiau paskatino kalbas, kad po 2-3 metų žiūrovai gali sulaukti ir trečios filmo dalies.

Tokius įtarimus paskatino ir pagrindinį vaidmenį atliekančio Nicolo Cage‘o interviu, kuriame jis atvirai samprotavo apie dar vieną dalį. „Tikiu, kad „Kodas: lobiai“ turi tapti tarptautiniu filmu. Tikrai džiaugiausi, kad, kurdami antrąją dalį, nuvykome į Londoną ir Paryžių, tačiau norėčiau, kad filmas išplėstų savo geografiją. Norėčiau nuvažiuoti į Afriką, Egiptą, Aziją. Tikiuosi, kad lobių ieškotojas Benas dar labiau „pasikaustys“ istorijoje ir sužinos daugybę naujų faktų iš tų šalių istorijos, o tada leisis ieškoti naujų brangenybių. Toks filmas man atrodo labai smagus“, – idėjas trečiai daliai žarstė Nicolas Cage‘as. Aktorius prisipažino, kad labiausiai norėtų nuskristi į Šv. Velykų salą, o įdomiausios jam atrodo Belizo, esančio centrinėje Amerikoje, piramidės.

„Jeigu patyrinėtume kai kurias išlikusias kaukoles, akivaizdu, kad tose piramidėse jie atlikdavo smegenų operacijas. Man asmeniškai tai yra nepaprastas ir labai įdomus faktas. Kaip jie mokėjo tai atlikti? Kur panaudojo gautas žinias? Ar operacijos pavyko? Tai išties intriguoja“, – viename interviu samprotavo aistringai istorija besidomintis Nicolas Cage‘as, tačiau neatskleidė, ar sutiktų vaidinti dar viename „Kodas: lobiai“ tęsinyje.

Nenuslūgstanti įtampa, istorinės paslaptys ir kraują kaitinantys nuotykiai – filme „Kodas: lobiai. Paslapčių knyga“! Jau rodoma kinuose!