Jau turbūt pripratote prie kasdieninės 10 žaidimų filmukų dozės. Šiandiena mes jus nusprendėme palepinti, ir išleidome 30 filmukų paketą!

Visus kaip visada galite pažiūrėti failų skiltyje, o čia, kad nepasimestumėte tarp gausybės failų, parašysime ko galite tikėtis.

Pirmiausia tai dozė filmukų, iš žaidimo kurio visi laukia ir kurio tikrai pristatinėti nereikia. Tai „Half-Life: Episode Two“ žaidimo filmukai. Jų net 5! Pirmas, antras, trečias, ketvirtas ir taip pat filmukas iš kartu su „HL2E2“ išeisiančiu „Team Fortress 2“.

Sekantis filmukų paketas skirtas tam, kad dar labiau susipažintumėte su išskirtinai X360 konsolei kuriamu žaidimu „Crackdown„. Šio futuristinio veiksmo žaidimo filmukų, kurie kiekvienas papasakos plačiau apie tam tikrus žaidimo niuansus, šiandien gaunate „cielus“ 4. Pirmas, antras, trečias ir ketvirtas.

Kas toliau? Toliau puikaus fantastinio nuotykių žaidimo, kupino paslapčių ir magijos, humoristiniai filmukai iš „Kill Kevin“ serijos. „Dark Messiah of Might and Magic“ filmukų jau mažiau – tik 3, tačiau visi verti dėmesio. Pirmas, antras ir trečias.

Dar trys filmukai parodantys skirtingus žaidimo „Test Drive Unlimited“ automobilius. Audi A3, McLaren F1 ir Nissan Skyline.

Dar vienas naujos kartos žaidimas, kurio, manau, laukia ne vienas ir ne du – „Call of Duty 3„. Šiam žaidimui šiandien rezervuotos dvi vietos. Du filmukai, parodantys žaidimo „geimplėjų“. Pirmas ir antras.

Na ir krūva pavienių žaidimų filmukų:
[li]Žaidimo „Sonic The Hedgehog“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Medieval 2: Total War“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Phantasy Star Universe“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Super-Bikes Riding Challenge“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Just Cause“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „The Godfather“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Brothers In Arms: Hell’s Highway“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „LineAge II“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „NBA Live 07“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Enemy Territory: Quake Wars“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Rayman: Raving Rabbids“ filmukas.[/li]
[li]Žaidimo „Saint’s Row“ filmukas.[/li]

Smagaus žiūrėjimo!