Kino industrijos partneriai Paul W.S. Anderson (Režisierius) ir Jeremy Bolt (prodiuseris) šiomis dienomis yra labai užsiėmę.

O užsiėmę yra prie nieko kito, kaip tik prie žaidimo adaptacijos į didžiuosius kino ekranus ,,DOA: Dead or Alive‘‘ kūrimu, kurį režisuoja Corey Yuen. Taip pat jie yra sudominti ir artėjančiais naujais projektais, tai Roger Corman’s „Death Race 2000“ perdirbiniu ir didžiąją žaidimo adaptaciją į kino ekranus „Castlevania“.

,,Filmas „Death Race 2000“ bus perdirbtas su kompanija ,,Paramount‘‘ ir ,,Cruise/Wagner‘‘, aktoriaus Tomo Kruzo kompanija. Žinoma bus pakeistas ir pats filmo pavadinimas į „Death Race 3000“. Kalbėjo prodiuseris Jeremy Bolt. ,, Paul W.S. Anderson užbaiginėja filmo scenarijų, tad mes jau visai arti tikslo. Jis iš esmės filmui idėją pasiskolino iš realiosios mūsų televizijos ir ją šiek tiek patobulino.

Ir tai tikrai nereiškia, kad filmas bus kokia tai parodija ar nukrypsime nuo originalo. Beje būtu puiku jei į šį filmą grįžtu ir Silvesteris Stalone. Su šiuo aktoriumi mes jau turėjome ilgą pokalbį.

,,O dėl kito naujo projekto „Castlevania“. Tai ką padarė Paul W.S. Anderson sujungdamas originalia Drakulos istoriją su „Castlevania“, kartu ir Belmontu istoriją. Yra puiku.

Visi šie dalykai labai siejasi su žaidimu. Mes visados bandome atiduoti fanams kažka tokio, ką jie išties mėgsta, bei tuo pačiu pridėti ir kažko naujo. Tad visus šiuos išvardintus dalykus ir sudėsime būtent į filmą „Castlevania“.