Vakar vykusios tiesioginės „Age of Empires II: HD Edition“ transliacijos metu, vienas iš žaidimo kūrėjų „netyčiukais“ atskleidė „Age of Mythology: Extended Edition“. 

Kūrėjas paviešino žaidimo paveikslėlį pačioje transliacijos pabaigoje. Paveikslėlyje matomas dviejų titanų susirėmimas, per vidurinį puikuojasi užrašas „Age of Mythology: Extended Edition“, o dešiniajame kampe „Steam“ logotipas. Atkreipkite dėmesį į pavadinimą, jame matome ne žodį „HD“, bet „Extended Edition“, kas gali reikšti, jog galbūt bus ne tik atnaujinta žaidimo grafika, bet ir atsiras kažkoks papildomas turinys. „Steam“ logotipas greičiausiai reiškia, kad kaip ir „Age of Empires II: HD Edition“, šis žaidimas pasirodys išskirtinai „Steam“ tarnyboje.  

Studija „Hidden Path“, šiuo metu užsiėmusi „Age of Empires II: HD Edition“ tobulinimu, netrukus planuoja išleisti nemokamą kampanijos priedą „The Forgotten“ papildymui. „Age of Empires II: HD Edition“ pasirodė maždaug prieš metus – praėjusių metų balandį.

„Age of Mythology“ pasirodė 2002-siais, žaidimą sukūrė puikiai pažįstami „Age of Empires“ kūrėjai „Ensemble Studios“, o jo išleidimu pasirūpino „Microsoft“. Apie „Age of Mythology“ perleidimą ir pritaikymą naujoms sistemoms nei viena iš pastarųjų studijų kol kas plačiau nekalba. Daugiau detalių tikimasi sulaukti artimiausiu metu.