Vakar kompanija „Bethesda“ savo „Twitter“ paskyroje parodė kelis mįslingus paveiksliukus (žiūrėti čia ir čia). Šiandien šio naujojo žaidimo anonsas. Kas tai? O gi naujas „Wolfenstein“.

„Wolfenstein: The New Order“ veiksmas vyksta 1960 metais, pasaulyje, kuriame naciai laimėjo Antrąjį Pasaulinį karą. Žaidėjai valdo amerikietį karo didvyrį B.J. Blazkowicz’ą, kurio užduotis – surengti kontr-puolimą prieš nacius, kontroliuojančius šį pasaulį.

Wolfenstein: The New Order

Žaidimo veiksmas vyks Europoje. Žaidėjui teks prasiskverbti į nacių bazes ir kovoti su ištisais priešų legionais, kad perimti nacių „super ginklą“, kurio dėka jie užkariavo visą Žemę ir dar daugiau (taip skelbia „Bethesda“).

Už žaidimo kūrimą atsakinga nauja studija „MachineGames“, kurią 2009 metais įkūrė buvę „Starbreeze Studios“ darbuotojai, o 2010 metais įsigijo „Bethesda“ savininkai „Zenimax“.

Paskutinis „Wolfenstein“ žaidimas buvo sukurtas studijos „Raven Software“ ir išleistas kompanijos „Activision“ 2009 metais. „Wolfenstein: The New Order“ pasirodys asmeniniams kompiuteriams bei X360, PS3, PS4 ir naujos kartos Xbox konsolėms šių metų pabaigoje.